Kostnadsfritt Tendfor contact center- och telefoniststöd för Teams under COVID-19

Måndag, 23:e mars 2020

För organisationer som behöver ge växeltelefonister och contact center-agenter möjligheten att jobba hemifrån erbjuder nu Tendfor 2 månader fri produktionsanvändning av vår Teams-plattform.

I kombination med Microsofts erbjudanden om kostnadsfri användning av Teams under denna pandemi (länk nedan) kan det förhoppningsvis erbjuda organisationer som drabbats av Corona-utbrottet en möjlighet att hålla dörrarna till vitala kundservicefunktioner öppna, utan att lägga ytterligare finansiell börda på verksamheten.

Microsoft Teams hjälper verksamheter världen över att hantera den extrema situation de nuvarande kraven på social distans skapar. 

Tendfor lever helt i Microsoft molnet och är världens första stödsystem för "native" Teams-telefoni byggd på Microsofts nyligen släppta API:er.

Notera att Microsoft Phone System-licenser och Direct Routing-koppling till Office 365 av något slag krävs vilket kan medföra kostnader för organisationer som inte har E5-licenser och/eller Office 365-telefoni aktiverat.

Det finns gränser för hur snabbt vi kan skala utrullningen, men vi kommer att leverera så många system som vi kan hantera. 

Vi hoppas att detta kan hjälpa verksamheter att behålla anställda och hålla affärerna igång under denna exceptionella tid.