Nyheter

Måndag, 18:e januari 2021

Webinar med Microsoft Sverige och Tendfor

Tendfor's Tobias Nortvedt och Microsofts Andreas Adolfsson leder den 11:e mars kl 9:00-10:00 ett webinar kring möjligheterna med fullfjädrad telefonistlösning i Teams.

Vi kan utlova ett spännande samtal med genomgång av möjligheterna som Microsoft nu erbjuder med sitt nya API för Teamstelefoni.

Vi visar bl a praktiska användarscenarios och går igenom vad som krävs för att komma igång.  

Anmäld dig redan idag via länken nedan!

Torsdag, 31:a december 2020

Gott Nytt 2021!

Vi har ju alla väntat på att alla bekymmer under 2020 skall få sin lösning, men för oss på Tendfor så innebär 2021 också en spännande nystart på andra sätt.

Under det senaste året har vi separerat Tendfor helt från alla kopplingar till vår tidigare ägarstruktur och 2021 blir det första året då vi inleder med alla anställda, all teknologi och hela vår snabbt expanderade verksamhet bedriven helt oberoende inom Tendfor AB.

Vi vill ta det här tillfället i akt att rikta ett tack till alla våra vänner på Relevo för den... Läs mer »

Onsdag, 23:e december 2020

God Jul från Tendfor-teamet

Vi önskar en riktigt god jul och allt gott inför denna ovanliga helgperiod till alla våra kunder, samarbetspartners och vänner.

I år har vi – med tanke på att de flesta inte jobbar från kontoret och att många utsatta har det svårt – valt att inte sända ut våra vanliga julgodsaker. Istället har vi donerat till SOS Barnbyar.

Ta hand om varandra! ❤

Fredag, 4:e december 2020

Förstärkning i vårt dream-team

Efter att ha känt och beundrat Tobias Nortvedt och hans arbete under många år är nu Tendfor-teamet otroligt glada att äntligen välkomna honom ombord. Vi är riktigt glada över förmånen nu att få dra full nytta av hans erfarenhet och kunskap.

Tobias stärker Tendfors team som senior försäljningsdirektör med ansvar för nyckelpartnerskap och storkunder. Han kommer att vara en enorm tillgång för alla våra partners och kunder.

Senast kommer Tobias från Enghouse Interactive där han hade likande roller med tungt partner- och storkundsanssvar. Han är sedan länge en välkänd och respekterad auktoritet... Läs mer »

Fredag, 6:e november 2020

Världen förändras. Hänger du med?

Tjänsteleverantörsoberoende professionell Microsoft Teams-telefoni för kompromisslös contact center- och telefonistfunktionalitet är inte lägre framtiden. Det är nu.

Med världens första och enda produktionsplattform för 100% API- och Microsoft moln-baserad Teams-telefoni kan du välja vilken Direct Routing-partner du vill, men även Microsoft Calling-plans.

Än bättre, du kan blanda fritt för att kombinera olika leverantörer och metoder för att få dina nummer ansluta till Teams. Det ger dig helt nya möjligheter att skapa en global telefonilösning för din organisation, eller för att bygga redundans med flera leverantörer.

Ett val du kommer älska nästa gång du... Läs mer »

Onsdag, 14:e oktober 2020

Tack

Wow, vi är nästan mållösa.

Efter en sommar och början på hösten som har varit den överlägset mest hektiska någonsin för oss här på Tendfor vill vi tacka alla våra nya kunder, proof of concept-kunder och partners över hela världen för det otroliga intressent ni visat för API-baserad Teams-telefoni!

Vi är överväldigade av uppmärksamheten och vi är glada att se allt från organisationer med 10 anställda upp till några av världens största företag nu använda Tendfor Teams.

På Tendfor vill vi också passa på att hylla vårt otroliga utvecklingsteam – liksom Microsofts globala... Läs mer »

Måndag, 5:e oktober 2020

Tendfor Teams nu i Australien och Nya Zeeland

Tillsammans med vår partner Telesmart erbjuder vi nu även Azure-drift av världens första produktionssystem för professionell Teams-telefoni med bas i Australien.  

Om er verksamhet är baserad i denna region är nu det rätta tillfället att testa framtidens UCC-baserade contact center- och telefonistlösning byggd helt på Microsoft nya API:er för Teams.

Med vår helt ”service provider”-oberoende leverans kommer alltid alla PSTN-nummer ni anslutit till er Microsoft 365/Teams också kunna användas i er Tendfor-lösning.

Torsdag, 1:a oktober 2020

Microsoft Calling Plans nu i Sverige

Du kan nu använda Microsoft som operatör för att få nummer i din Teams-miljö även i:

  • Sverige
  • Danmark
  • Italien
  • Portugal
  • Österrike
  • Schweiz 

Tendfor är fortfarande det enda systemet i produktion som erbjuder professionell contact center- och telefonist-funktionalitet för Calling Plans.

Fredag, 19:e juni 2020

Världsmedborgaren Tendfor

För att dra full nytta av de nya globala företagstelefonimöjligheterna som erbjuds med Microsoft Teams behöver organisationer mer internationella stödfunktioner än någonsin.

För oss betyder det tidszonsanpassad schemahantering, kalenderövervakning och hänvisning.

Det innebär också att vi erbjuder alla användarinterface och systemfraser – som hänvisnings-, köplats- och väntetidsmeddelanden – på fler och fler språk.

Nu utökar vi till fullt stöd för alla användarinterface och fraser på följande språk:

  • Danska
  • Engelska
  • Flamländska
  • Franska
  • Holländska
  • Norska
  • Spanska
  • Svenska
  • Tyska

Vi har också support för fraser på:

  • Brasiliansk portugisiska

Vilka språk tycker du att Tendfor skall lära sig härnäst?

Onsdag, 17:e juni 2020

Tendfor blir världens första API-baserade contact center-produkt som påbörjar Teams certifiering

Tendfor är nu med i listan över contact center-produkter för Teams som är i certifieringsprocessen.  

Än viktigare, Tendfor är den första – och för närvarande enda – telefonist- och contact center-produkten på den listan som möter kraven för den mest intimt integrerade API-baserade certifieringskategorin ”Extend + power”.

Som du kan se i specifikationen av integrationsnivåerna, som nås via länk nedan, betyder detta att Tendfor är det enda systemet som kan verka helt oberoende av tjänsteleverantör som tar in samtalen i Teams. Därmed kan organisationer fritt välja – eller till och med... Läs mer »