Nyheter

Måndag, 30:e september 2019

Teams och Tendfor hett

Att intresset för Teams-telefoni är högt är uppenbart när vi ser hur artikeln om världspremiären för Tendfor för Teams trendar hos Telekom idag.

Läs artikeln i Sveriges ledande publikation för telekomnyheter via länken nedan.  

Torsdag, 26:e september 2019

Världspremiär: Tendfor för Teams

Efter år av hårt arbete från vårt otroliga utvecklingsteam är vi nu först i världen med att släppa en företagstelefonilösning som jobbar mot Microsofts nya Calling API för Teams.

Med Tendfor för Teams kan kunder nu för första gången sköta all sin samtalshantering och sina telefonist- och kontaktcenterbehov helt inom sin Microsoft Office 365-topologi.

Framtidens telekomlösning är nu här – en verklig revolution.

Måndag, 13:e maj 2019

Tendfor hos Kvänum Kök

Tendfor är väldigt lyhörda och snabba med nyheter vad gäller funktionalitet. Vi är jättenöjda med vår telefonilösning.
- ANDERS CARLSSON, Operativ IT-chef, Kvänum kök AB

Vi är glada att fortsatt konstatera att några av väldens mest välrenommerade företag väljer att lita på Tendfor för att erbjuda sina anställda och kunder högsta möjliga servicenivå.

Ända sedan Gustaf Johansson grundade företaget 1923 har Kvänum levererat inredningar som präglas av upplevelse och känsla för medvetna kunder.

Tendfors användarvänliga Contact Center- och telefonistfunktionalitet hjälper nu Kvänum att se till att kunder alltid hamnar rätt och blir omhändertagna... Läs mer »

Tisdag, 26:e mars 2019

Stor ny Tendfor-release

Tendfor 3.2 är nu ute hos kund. Nyheterna inkluderar bland annat:

  • Helt nya 3:e-generations mobil- och Teams-appar.
  • CRM-integrationsmoduler via actions i våra grafiska IVR:er.
  • Ny ärendesökning för individuella interaktioner.
  • Samtalsinspelning med ny smidig sök-, uppspelnings- och hämtningsfunktion.
  • Integrerad mobil linjestatus för Telenors nya API:er.
Onsdag, 20:e mars 2019

Relevo/Tendfor Azure & Teams Summit

På bilden ses delar av den skidåkande sektionen på vår Azure & Teams-konferens i ett soldränkt Courmayeur.

De italienska alperna levererade spännande upplevelser för de som inte åkte skidor, underbart välpreparerade pister, fantastiskt boende, god mat - men framförallt givande tekniksessioner och härligt umgänge med nästan hela vårt otroliga gäng. 

Tisdag, 12:e februari 2019

Utmana oss för framtiden!

Nu kan du tävla mot oss och gäng som Alpina skidlandslaget i appen OneTonneFuture. Allt i syfte att minska koldioxidavtrycket och ta fighten för en hållbar framtid.

Vi har tre team i kampen, ni hittar oss under "Topplistan" i appen. På länken nedan kan du kanske även hitta ett ansikte du känner igen under citat-/referensavsnittet i slutet. 

Hur hållbara är ni?

Tisdag, 1:a januari 2019

Gott nytt år!

2018 blev ännu ett mycket framgångsrikt år för oss. Med många nya spännande konsultprojekt, en tillväxt på över 20% och en återgång till att göra vinst i vår verksamhet efter tre år av tunga och framgångsrika investeringar i vår egenutvecklade telekomplattform Tendfor.

Vi vill rikta vårt tack och vår varma uppskattning till våra kunder och partners för att de varit en så viktig del i det.

Onsdag, 12:e december 2018

Luciamiddag 2018

På bilden umgås delar av Relevo/Tendfor-gänget i vår lounge innan vi gav oss iväg på luciamiddag på Adam & Albins fantastiska Tvätteriet-restaurang.   

Att ta del av när de lagar sin otroliga mat är alltid lika spännande - och att vi kunde kombinera det med att samla hela vårt grymma team för att fira ännu ett fantastiskt år med starkt tillväxt gjorde inte saken sämre.

Fredag, 7:e december 2018

Kul dag hos Microsoft

Vi vill rikta ett stort tack till Microsoft för värdskapet och till alla kunniga besökare som hälsade på oss och tittade på Tendfor-demonstration i Teams och Azure!  

Tisdag, 27:e november 2018

Tendfor på Microsofts “Intelligenta kommunikationsdagen”

Vi är glada att meddela att vi kommer vara en av utställarna på “Intelligenta kommunikationsdagen” hos Microsoft i Akalla den 6:e december.

På eventet kommer vi för första gången någonsin glänta på skynket för den nya spännande Teams-funktionalitet Tendfor erbjuder. Vi hoppas att vi ses där!