Nyheter

Tisdag, 9:e april 2013

Drömförstärkning i utvecklingsteamet

Relevo välkomnar vårt nyaste tillskott – Matias Krebs – som kommer att förstärka vårt seniora utvecklingsteam på telekomsidan. Matias som senast kommer från Trio/Enghouse Interactive har precis det driv och det kunnande vi behöver i våra ansträngningar att bygga de smartaste och bästa lösningarna i de intressanta nya frontlinjerna mellan telekom och IT-infrastruktur. Vi är glada att få möjlighet att arbeta med honom!

Torsdag, 7:e februari 2013

Relevo Communication Summit 2013

Vi samlade alla våra krafter i den italienska bergsorten Alagna för att under tre dagar diskutera framtidens infrastrukturkrav på telekomplattformar. Vistelsen gav även möjligheter till trevliga middagar tillsammans och fantastiska utflykter på skidor i Monterosa-massivet.

Torsdag, 10:e januari 2013

Nytt spännande utvecklingsprojekt

Vi sparkar nu på allvar igång vår stora satsning på att bygga de verktyg och plattformar som behövs för att svenska enterprise-organisationer skall kunna dra full nytta av de möjligheter Microsoft UC erbjuder. Några av våra seniora telekomkonsulter kommer att ägna projektet i stort sett all sin tid varför vi räknar med att satsningen som sträcker sig över flera år kommer att medföra viss sänkning av omsättning och resultat i det korta perspektivet. Mer information om detta spännande projekt kommer sannolikt under året.