Partnerskap

Microsoft

Kompetensen inom Microsofts ekosystem är grunden för vår konsultverksamhet liksom för vår utvecklingsverksamhet inom telekom.

Advania

Advania tillhör de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden och utgör ett ledande kompetenscenter inom sitt fokusområde ”Contact Center and Unified Communications”.

De levererar kompletta lösningar för organisationers kommunikation och har lång erfarenhet och förstklassig kunskap på området UC baserat på Microsoft Skype for Business/Lync. Vi är glada att kunna erbjuda Tendfor tillsammans med deras kunniga team.

Atea

Atea bygger Sverige med IT. Med sin ställning som marknadsledande specialist på IT-infrastruktur och kommunikation är de en perfekt partner för krävande organisationer som söker IT i framkant som bara fungerar.

För oss är det inspirerande att kunna erbjuda Tendfor i samarbete med Ateas duktiga experter på UC-lösningar. Vi delar deras ambition att hjälpa kunder att förverkliga IT-miljöer och plattformar för samverkan som ökar produktivitet och gör arbetet roligare och mer tillfredställande.

blinQ

På Tendfor är vi väldigt glada över förmånen att nu ha ett partnerskap med en av de mest kunniga och lösningsorienterade Teams- och telefoniexperterna i Norge. Tillsammans med blinQ erbjuder vi nu framtidens företagstelefoni till deras kunniga och växande skara av kunder.

Vi är mycket imponerade av blinQs öga för att få allt rätt i minsta detalj i sina leveranser, liksom av hur snabbt de hämtar in och förmedlar kunskap i kring alla delar av teknikerbjudandet. 

 Tendfor ser fram mot att fortsätta bryta ny mark inom kundorienterade erbjudanden för våra redan teknikledande grannar i väster i nära samarbete med blinQ-teamet.

Communicativ

I sin ställning som ledande i Europa på Microsoft UC-lösningar för storföretag erbjuder Communicativ oöverträffad expertis på Skype for Business hela ekosystem.

Genom att bistå de mest krävande organisationerna i Nederländerna, Tyskland, Belgien och i övriga Europa hjälper Communicativ till att realisera den fulla potentialen i Microsofts plattformar för kollaboration och kommunikation.

Bland många utmärkelser och bedrifter kan nämnas att Communicativ var den första organisationen någonsin att bli Skype Operations Framework-certifierad.

På Tendfor tycker vi att det är fantastiskt inspirerande att erbjuda framtidens kompromisslösa telefoni baserat på Skype for Business i samarbete med Communicativ. 

Crayon

Crayon är experter på att optimera kundens investeringar i programvara, t ex volymlicensavtal med Microsoft, och de är världsledande inom Software Asset Management (SAM).

Vi är glada att tillsammans med Crayon kunna erbjuda både vår expertis inom området Microsoft-infrastruktur och våra innovativa lösningar och tjänster inom telekom.

Generic Mobile

Generic Mobile erbjuder smidiga SMS-tjänster för integration i befintliga system. Tjänsterna är heltäckande och konkurrenskraftiga tack vare företagets status som fristående operatör med eget nät.

Valet av Generic Mobile som teknikpartner gör det enkelt för de kunder som så önskar att aktivera de integrerade SMS-notifikationstjänster som Tendfor erbjuder. 

Hillside Nordic

Hillside Nordic är en Tendfor-partner med spetskunskap och lång erfarenhet av Unified Communications & Collaboration-lösningar. Deras team av professionella rådgivare och teknik-experter besitter en djup och certifierad kompetens inom området UCC och Contact Centers.

Kunder till Hillside Nordic får alltid det bästa i allt ifrån rådgivning, design, implementation och support inom UCC-lösningar baserade på Microsoft Teams och Skype for Business. Få kan hela ekosystemet runt kommunikationslösningar inom Microsoft-topologin så väl som Hillside Nordic.

NetNordic

Som en av nordens främsta oberoende systemintegratörer erbjuder NetNordic tjänster och expertis inom områden som kommunikation, nätverk och IT-säkerhet.

För organisationer som har kundkommunikation som en central del av vardagen skräddarsyr NetNordic totalleveranser med stöd av några av marknadens vassaste experter och produkter.

Givet NetNordics höga kunskapsnivå och fokus på lösningar som sätter kundupplevelse, tillgänglighet och service i första rummet är det extra roligt att vi nu kan tillhandahålla Tendfor som del i deras UC-erbjudande.

Telenor

Med fler än 180 miljoner abonnenter, mer än 10 miljarder Euro i omsättning i gruppen och sina huvudmarknader i Norden och Asien är Telenor en innovativ världsledande global operatör.

Telenor erbjuder nu Tendfor som del i sin Microsoft Teams-lösning under namnet "Smart kommunikation växel".

Tillsammans med Telenor är vi stolta och glada över möjligheten att få var med och skapa framtidens nöjda kunder och telefoni.