Partnerskap

Microsoft

Kompetensen inom Microsofts ekosystem är grunden för vår konsultverksamhet liksom för vår utvecklingsverksamhet inom telekom.

Advania

Advania tillhör de större och mest heltäckande systemintegratörerna i Norden och utgör ett ledande kompetenscenter inom sitt fokusområde ”Contact Center and Unified Communications”.

De levererar kompletta lösningar för organisationers kommunikation och har lång erfarenhet och förstklassig kunskap på området UC baserat på Microsoft Skype for Business/Lync. Vi är glada att kunna erbjuda Tendfor tillsammans med deras kunniga team.

Atea

Atea bygger Sverige med IT. Med sin ställning som marknadsledande specialist på IT-infrastruktur och kommunikation är de en perfekt partner för krävande organisationer som söker IT i framkant som bara fungerar.

För oss är det inspirerande att kunna erbjuda Tendfor i samarbete med Ateas duktiga experter på UC-lösningar. Vi delar deras ambition att hjälpa kunder att förverkliga IT-miljöer och plattformar för samverkan som ökar produktivitet och gör arbetet roligare och mer tillfredställande.

Communicativ

I sin ställning som ledande i Europa på Microsoft UC-lösningar för storföretag erbjuder Communicativ oöverträffad expertis på Skype for Business hela ekosystem.

Genom att bistå de mest krävande organisationerna i Nederländerna, Tyskland, Belgien och i övriga Europa hjälper Communicativ till att realisera den fulla potentialen i Microsofts plattformar för kollaboration och kommunikation.

Bland många utmärkelser och bedrifter kan nämnas att Communicativ var den första organisationen någonsin att bli Skype Operations Framework-certifierad.

På Tendfor tycker vi att det är fantastiskt inspirerande att erbjuda framtidens kompromisslösa telefoni baserat på Skype for Business i samarbete med Communicativ. 

Crayon

Crayon är experter på att optimera kundens investeringar i programvara, t ex volymlicensavtal med Microsoft, och de är världsledande inom Software Asset Management (SAM).

Vi är glada att tillsammans med Crayon kunna erbjuda både vår expertis inom området Microsoft-infrastruktur och våra innovativa lösningar och tjänster inom telekom.

Generic Mobile

Generic Mobile erbjuder smidiga SMS-tjänster för integration i befintliga system. Tjänsterna är heltäckande och konkurrenskraftiga tack vare företagets status som fristående operatör med eget nät.

Valet av Generic Mobile som teknikpartner gör det enkelt för de kunder som så önskar att aktivera de integrerade SMS-notifikationstjänster som Tendfor erbjuder. 

NetNordic

Som en av nordens främsta oberoende systemintegratörer erbjuder NetNordic tjänster och expertis inom områden som kommunikation, nätverk och IT-säkerhet.

För organisationer som har kundkommunikation som en central del av vardagen skräddarsyr NetNordic totalleveranser med stöd av några av marknadens vassaste experter och produkter.

Givet NetNordics höga kunskapsnivå och fokus på lösningar som sätter kundupplevelse, tillgänglighet och service i första rummet är det extra roligt att vi nu kan tillhandahålla Tendfor som del i deras UC-erbjudande.